Oog voor detail

Ervaar de aandacht voor de kleinste details. Vanuit passie, onze liefde voor dagverse ingrediënten en ons hart voor de stad Groningen. Geniet op onze uitzonderlijke rooftop met panoramisch uitzicht, terwijl u uitkijkt op alle highlights van de stad.

De geur van verse kruiden, het knisperen van vers afgebroken brood op de achtergrond en dat alles gecombineerd met de smaak van een bijpassende wijn. Geniet van alles dat Rooftop Merckt te bieden heeft.

Ontmoet Thomas Beekhuis – Chefkok

De keuken van Rooftop Merckt staat onder leiding van chefkok Thomas Beekhuis. Hij heeft een passie voor werken met pure ingrediënten. Hij bereikte de finale van de prestigieuze Bocuse d’Or en werd eerder al benoemd als de beste jonge kok van Noord-Nederland. Hij is graag in de natuur, plukt zijn ingrediënten met zorg en verwerkt deze zorgvuldig in verrassende en artistieke gerechten.

Ontmoet Salmineo Aringaneng – Maître


Salmineo Aringaneng creëert een vertrouwd gevoel van gastvrijheid en de ruimte om ultiem te kunnen genieten in een unieke ambiance. Met een gepassioneerd team werkt hij elke dag met oog voor alle details, service en beleving.