Oog voor detail

Ervaar de aandacht voor de kleinste details. Vanuit passie, onze liefde voor dagverse ingrediënten en ons hart voor de stad Groningen. Geniet op onze uitzonderlijke rooftop met panoramisch uitzicht, terwijl u uitkijkt op alle highlights van de stad.

De geur van verse kruiden, het knisperen van vers afgebroken brood op de achtergrond en dat alles gecombineerd met de smaak van een bijpassende wijn. Geniet van alles dat Rooftop Merckt te bieden heeft.

MADE BLUE, duurzaam drinkwater

Naast onze exclusieve wijnen en champagnes, serveren wij water van MADE BLUE. Elke fles water bij Rooftop Merckt zorgt via deze organisatie voor 700 liter schoon drinkwater in gebieden waar het hard nodig is. Per fles dragen wij automatisch een bijdrage af aan MADE BLUE. Uw keuze voor MADE BLUE is bovendien een duurzame keuze, omdat wij de flessen zelf bottelen en hergebruiken.

Ontmoet Thomas Beekhuis – Chefkok

De keuken van Rooftop Merckt staat onder leiding van chefkok Thomas Beekhuis. Hij heeft een passie voor werken met pure ingrediënten. Hij bereikte de finale van de prestigieuze Bocuse d’Or en werd eerder al benoemd als de beste jonge kok van
Noord-Nederland. Hij is graag in de natuur, plukt zijn ingrediënten met zorg en
verwerkt deze zorgvuldig in verrassende en artistieke gerechten.