Eten & drinken

Laat je verrassen door het uitzicht vanaf ons bijzondere rooftop, terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd en/of drankje. Het prachtige uitzicht over de stad Groningen zal je verbazen, of het nu dag of nacht is. Laat je betoveren door de schoonheid van de stad die voor je ligt.

Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je lekker kunt genieten. Ga voor onze heerlijke menu’s en geniet van de passende drankjes uit onze uitgebreide wijn- en cocktailkaart. Of je nu van wijn houdt of liever een verfrissende cocktail, een biertje of een frisje hebt; we hebben voor ieder wat wils.

Reserveer nu een tafel en geniet op een ontspannen manier van onze prachtige stad.

De geur van verse kruiden, het knisperen van vers afgebroken brood op de achtergrond en dat alles gecombineerd met heerlijke drankjes. Geniet van alles dat Rooftop Merckt te bieden heeft.

MADE BLUE, duurzaam drinkwater

Naast onze wijnen, cocktails en andere dranken serveren wij water van MADE BLUE. Elke fles water bij Rooftop Merckt zorgt via deze organisatie voor 700 liter schoon drinkwater in gebieden waar het hard nodig is. Per fles dragen wij automatisch een bijdrage af aan MADE BLUE. Jouw keuze voor MADE BLUE is bovendien een duurzame keuze, omdat wij de flessen zelf bottelen en hergebruiken.