Rooftop Merckt, een unieke locatie

Bij Rooftop Merkt kun je heerlijk lunchen, dineren en borrelen op een unieke locatie. Stap gerust binnen!

We combineren in het centrum van Groningen de lekkerste gerechten met een adembenemend uitzicht en Groningse gastvrijheid.

We zijn door onze centrale ligging aan de Grote Markt 33 goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. 

Prijswinnend ontwerp 

Rooftop Merckt vind je op de 6e verdieping van Merckt. Als je op ons rooftop staat, heb je adembenemend uitzicht over de stad. De buitenkant van het gebouw zelf mag er ook best wezen.

De kenmerkende gele straatsteen van de Groningse binnenstad vind je in het hele gebouw terug. De ranke bogen verwijzen subtiel naar de welbekende bogen van de Martinitoren en het stadhuis, die je beide op nog geen 200 meter afstand vindt.

Het te openen glazen dak van Rooftop Merckt is van prachtig Italiaans ontwerp. Daardoor geniet je van een steeds veranderend panorama.

Genieten bij Rooftop Merckt kan op veel momenten. We zijn meerdere dagen per week geopend voor diner, borrel en bijeenkomsten.

Daarnaast is het mogelijk Rooftop Merckt te reserveren voor besloten partijen. Neem daarvoor contact op met ons op via het contactformulier.

Geniet ook op andere bijzondere locaties

Heb je net genoten van ons eten en drinken en het prachtige uitzicht, en wil je meer unieke locaties ontdekken? Kom dan ook eens langs bij onze andere locaties in Groningen. Laat je verrassen bij Graansilo Eten & Drinken, bezoek daar de bierkluis of informeer eens naar de mogelijkheden voor het huren van een sloep. We vertellen je graag meer.