Unieke high-end locatie voor uw receptie 

Over de locatie en bereikbaarheid 

Onze rooftop biedt een unieke ambiance. Met het panoramaview over het centrum van Groningen en steeds weer wisselende wolkenluchten. De Martinitoren kunt u bijna aanraken.  

  • Uniek uitzicht
  • Hartje centrum Groningen
  • Goed bereikbaar
  • Lift aanwezig

U vindt Rooftop Merckt aan de Grote Markt 33, in hartje centrum Groningen. Onze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De parkeergarage onder het Forum vindt u om de hoek en op de Grote Markt komen verschillende buslijnen vanaf en richting het hoofdstation samen. 

High-end gerechten   

Onze chefs gaan voor het hoogste niveau. Daarmee maken ze ook uw receptie uitzonderlijk. Om welke gelegenheid het ook gaat; bij Rooftop Merckt zijn onze gerechten en de ambiance perfect op elkaar afgestemd, voor een onvergetelijke ervaring.  

Meer over Rooftop Merckt  

Steeds veranderend uitzicht over de stad Groningen. Dat vindt u bij Rooftop Merckt in hartje centrum. Geniet op de zesde verdieping in alle weersomstandigheden van de schitterende stad in combinatie met fine dining, dankzij ons glazen dak van Italiaans ontwerp. 
 
Onze chefs creëren een uitzonderlijke high-end ervaring met gerechten van hoog niveau. Voel tijdens uw receptie de wind zachtjes langs de armen en geniet van een luxe lunch, exclusief diner of een onvergetelijke borrel onder de sterrenhemel.