Kom eten en drinken op hoog niveau

Hoogwaardig eten en sprankelende wijnen 

Onze chefs werken met wisselende producten voor de perfecte beleving. Ze gaan daarbij altijd voor de hoogste kwaliteit. Verse producten, unieke bereidingen en verrassende lekkernijen. Uiteraard geserveerd met bijpassende dranken zoals exclusieve wijnen en onze huisgemaakte cocktails. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een lunch of diner in combinatie met het afhuren van Rooftop Merckt voor uw (kleine) evenement. 

Unieke locatie in hartje Groningen 

Genieten in hartje centrum Groningen en toch een gevoel van exclusieve rust. Dat vindt u bij Rooftop Merckt. Op de zesde verdieping in hartje centrum biedt onze locatie uitzicht over Groningen terwijl uw gasten genieten van een unieke ambiance. Onze locatie geeft toegang tot maximaal 120 personen. 

Pronkstuk van de stad   

Bovenin Rooftop Merckt bevindt zich het nieuwe architectonische pronkstuk van de binnenstad van Groningen: Merckt. Dankzij het unieke ontwerp van onze rooftop geniet u in alle seizoenen van de stad. In de zomer met een briesje langs de armen onder de open sterrenhemel, in de winter in een warme entourage. Zo geniet u altijd in een comfortabele setting van het prachtige uitzicht over de stad in combinatie met fine dining.