Reserveer onze unieke locatie in Groningen

Rooftop Merckt 

Rooftop Merckt is gevestigd op de zesde verdieping van de Grote Markt 33 in Groningen. De locatie biedt in alle weertypen de perfecte ambiance. 

  • Ruimte voor 120 gasten  
  • Exclusief en luxe genieten 
  • Uniek uitzicht met prachtige vergezichten 
  • Hartje centrum van het bruisende Groningen  

Op de zesde verdieping van het gebouw Merckt vindt u altijd een panoramisch uitzicht over de schitterende stad Groningen. Dankzij het verschuifbare glazen dak kunt u onder alle weersomstandigheden exclusief genieten van deze high-end locatie.  

Locatie en bereikbaarheid 

Ons pand is gevestigd aan de Grote Markt en voor u en uw gasten toch goed te bereiken. Dat maakt onze rooftop een ideale locatie voor uw bijzondere gelegenheid. U vindt de parkeergarage van het Forum om de hoek en dankzij de centrale ligging is Rooftop Merckt ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.  

Smaakvolle gerechten door topchefs 

Kiest u voor Rooftop Merckt dan gaat u letterlijk en figuurlijk voor een locatie en gerechten van het hoogste niveau. Wij bespreken altijd samen met u waar uw gasten behoefte aan hebben en stellen met zorg een passende smaakbeleving samen. Wij hebben een passie voor pure, dagverse ingredienten en oog voor de kleinste details. Ook kunt u bij ons op uitzonderlijke hoogte genieten van sensationele cocktails.