Ons diner: passie en pure ingrediënten

Geniet van schitterende kleuren, pure ingrediënten en smaakvolle composities. Zo smaakt onze tomatentartaar echt naar tomaat. We voegen ondersteunende smaken toe om het uiterste uit de pure ingrediënten te halen. Gebrande vanille om het aardse en zoetige naar boven te halen en limoen vanwege zijn frisheid. We roken de tomaat om het karakter te geven en maken het dan af met maldon, voor de juiste balans.

Onze chefs stellen met zorg de wisselende kaart samen. In ons menu zit altijd een element dat we zelf hebben geplukt.

Rooftop Merckt Vegetables
4-gangen* 50
6-gangen 70

Rooftop Merckt Culinair
4-gangen* 60
6-gangen 80

Rooftop Merckt Signature Dish
vlees, vis of vegetarisch 50
Met bijpassend glas wijn/alcoholvrije cocktail.

Completeer uw Rooftop menu

Bijpassend wijn-arrangement
4-gangen* 30
6-gangen 50

Bijpassend alcoholvrij arrangement
4-gangen* 30
6-gangen 50

*Ons 4-gangen menu serveren wij alleen op woensdag, donderdag en zondag.

APERITIEF

Rooftop Merckt Huis Aperitief | Veuve Clicquot Brut Yellow Label 14
The Raspberry Delight 12
Champagne Connection 16

Ontmoet Thomas Beekhuis – Chefkok

De keuken van Rooftop Merckt staat onder leiding van chefkok Thomas Beekhuis. Hij heeft een passie voor werken met pure ingrediënten. Hij bereikte de finale van de prestigieuze Bocuse d’Or en werd eerder al benoemd als de beste jonge kok van Noord-Nederland. Hij is graag in de natuur, plukt zijn ingrediënten met zorg en verwerkt deze zorgvuldig in verrassende en artistieke gerechten.