Ons diner: passie en pure ingrediënten

Geniet van schitterende kleuren, pure ingrediënten en smaakvolle composities. Zo smaakt onze tomatentartaar echt naar tomaat. We voegen ondersteunende smaken toe om het uiterste uit de pure ingrediënten te halen. Gebrande vanille om het aardse en zoetige naar boven te halen en limoen vanwege zijn frisheid. We roken de tomaat om het karakter te geven en maken het dan af met maldon, voor de juiste balans.

Onze chefs stellen met zorg de wisselende kaart samen. In ons menu zit altijd een element dat we zelf hebben geplukt.

ROOFTOP MERCKT VEGETABLES

Watermeloen • Basilicum • Ponzu
Koolrabi • Rogge • Camembert
Edelgist • Asperge • Eidooier
Tomaat • Miso • Aubergine
Knolselderij • Vanille • Selderij
Aardbei • Chocolade • Honing
70

ROOFTOP MERCKT CULINAIR

Makreel • Rook • Appel
Claresse • Daslook • Jalapeño
Kreeft • Kombucha • Hooi
Kwartel • Pruim • Olijf
Lam • Asperge • Morille
Rabarber • Lieve-Vrouwe-Bedstro • Ricotta
80

Completeer uw Rooftop menu

Bijpassend wijntasting-arrangement 27
Bijpassend wijn-arrangement 54
Alcoholvrije tasting 27

APERITIEF

Rooftop Merckt Huis Aperitief | Veuve Clicquot Brut Yellow Label 14
The Raspberry Delight 12
Champagne Connection 16

Ontmoet Thomas Beekhuis – Chefkok

De keuken van Rooftop Merckt staat onder leiding van chefkok Thomas Beekhuis. Hij heeft een passie voor werken met pure ingrediënten. Hij bereikte de finale van de prestigieuze Bocuse d’Or en werd eerder al benoemd als de beste jonge kok van Noord-Nederland. Hij is graag in de natuur, plukt zijn ingrediënten met zorg en verwerkt deze zorgvuldig in verrassende en artistieke gerechten.

Ontmoet Salmineo Aringaneng – Maître


Salmineo Aringaneng creëert een vertrouwd gevoel van gastvrijheid en de ruimte om ultiem te kunnen genieten in een unieke ambiance. Met een gepassioneerd team werkt hij elke dag op het hoogste niveau. Met oog voor alle details, service en beleving.