Ons diner: passie en pure ingrediënten

Geniet van schitterende kleuren, pure ingrediënten en smaakvolle composities. Zo smaakt onze tomatentartaar echt naar tomaat. We voegen ondersteunende smaken toe om het uiterste uit de pure ingrediënten te halen. Gebrande vanille om het aardse en zoetige naar boven te halen en limoen vanwege zijn frisheid. We roken de tomaat om het karakter te geven en maken het dan af met maldon, voor de juiste balans.

Onze chefs stellen met zorg de wisselende kaart samen. In ons menu zit altijd een element dat we zelf hebben geplukt.

4 Gangen Rooftop Menu 50

Rooftop À La Carte

(Tijdelijk i.v.m. de door de regering
afgekondigde maatregelen)

Bijpassende wijntasting

4 Gangen Rooftop wijntasting 16

Alcoholvrij

4 Gangen Rooftop tasting 16

Rooftop Merckt Huis Aperitief
Een glas Veuve Clicquot Brut Yellow Label 14

Signature Cocktail
Rooftop El Presidente 12

Water MADE BLUE 5,5
Voor elke geschonken fles van 700ml doneren wij namens u een bedrag aan MADE BLUE. Zij realiseren daarvoor 700 liter schoon drinkwater in landen met ernstige waterschaarste.

Ontmoet Thomas Beekhuis – Chefkok

De keuken van Rooftop Merckt staat onder leiding van chefkok Thomas Beekhuis. Hij heeft een passie voor werken met pure ingrediënten. Hij bereikte de finale van de prestigieuze Bocuse d’Or en werd eerder al benoemd als de beste jonge kok van Noord-Nederland. Hij is graag in de natuur, plukt zijn ingrediënten met zorg en verwerkt deze zorgvuldig in verrassende en artistieke gerechten.

Ontmoet Salmineo Aringaneng – Maître


Salmineo Aringaneng creëert een vertrouwd gevoel van gastvrijheid en de ruimte om ultiem te kunnen genieten in een unieke ambiance. Met een gepassioneerd team werkt hij elke dag op het hoogste niveau. Met oog voor alle details, service en beleving.